Informaţie de contact

Adresa:
bd. Ştefan cel Mare, 134
MD-2012, Chişinău
Republica Moldova

Anticameră
tel.:  022 251 317
fax: 022 222 885
e-mail: office@anrceti.md

Relații cu mass-media
tel.: 022 251 364
e-mail: stela.iacob@anrceti.md

 

Linia telefonică de informare
și anticorupție: 080080080

 

Instituţii de stat ale R. Moldova

22 Iunie, 2024

Evenimente

21.11.2018

ANRCETI participă la ședința plenară a Grupului reglementatorilor în domeniul comunicațiilor electronice din cadrul Parteneriatului Estic

eapereg.jpg

Directorul Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI), Octavian Rău, însoțit de un grup de specialiști din cadrul autorității, participă, la data de 21 noiembrie 2018, la ședința Plenară a Grupului reglementatorilor în domeniul comunicațiilor electronice din cadrul Parteneriatului Estic (EaPeReg). Evenimenul se desfășoară la Vilnius, Lituania, cu suportul Comisiei Europene (CE) și al Autorității de Reglementare în Comunicații (RRT) din această țară.

Detalii
25.10.2017

ANRCETI participă la două evenimente organizate de Grupul reglementatorilor în domeniul comunicațiilor electronice din cadrul Parteneriatului Estic

eapereg.jpg

Un grup de specialiști ai Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI) în frunte cu directorul adjunct al acesteia, Corneliu Jaloba, participă, în perioada 24 – 25 octombrie 2017, la două evenimente organizate de Grupul reglementatorilor în domeniul comunicațiilor electronice din cadrul Parteneriatului Estic (EaPeReg): ședința plenară a EaPeReg și atelierul de lucru privind neutralitatea Internet-ului (Net Neutrality). Evenimentele se desfășoară la Minsk, Belarus, cu suportul Comisiei Europene (CE) și al Ministerului Comunicațiilor și Informatizării din această țară.

Detalii
23.02.2017

Reprezentanți ai ANRCETI au participat la ședințele a două grupuri de lucru ce activează în cadrul proiectului EaPeReg

eapereg.jpg

În perioada 20 - 22 februarie curent, un grup de specialiști al Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI) au participat la ședințele a două grupuri de lucru create de Grupul autorităților de reglementare în domeniul comunicațiilor electronice din țările Parteneriatului Estic (EaPeReg): pentru spectrul de frecvențe radio (Spectrum Expert Working Group - SEWG) și pentru analiza comparativă (Benchmarking Working Group - BEWG). Ambele evenimente s-au desfășurat la Tbilisi, Georgia, cu suportul Comisiei Europene și al Comisiei Naționale pentru Comunicații din țara gazdă.

Detalii
21.11.2016

ANRCETI participă la două evenimente organizate de Grupul reglementatorilor în domeniul comunicațiilor electronice din țările Parteneriatului Estic

eapereg.jpg

Un grup de specialiști ai Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației, în frunte cu directorul acesteia Grigore Varanița, participă, în perioada 21 - 22 noiembrie 2016, la două evenimente organizate de Grupul reglementatorilor în domeniul comunicațiilor electronice din țările Parteneriatului Estic (EaPeReg): atelierul de lucru privind roaming-ul internațional și ședința plenară a Grupului EaPeReg. Evenimentele se desfășoară la București, cu suportul Comisiei Europene (CE) și a Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) din România.

Detalii
20.10.2016

ANRCETI participă la o conferință regională dedicată investițiilor în rețele și servicii în bandă largă

BERD.jpg

La invitația Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), directorul Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI), Grigore Varanița, participă, în perioada 20-21 octombrie 2016, la Conferința regională privind investițiile în rețele și servicii în bandă largă (broadband). Evenimentul este organizat de BERD și se desfășoară la Atena, Grecia.

Detalii