Informaţie de contact

Adresa:
bd. Ştefan cel Mare, 134
MD-2012, Chişinău
Republica Moldova

Anticameră
tel.:  022 251 317
fax: 022 222 885
e-mail: office@anrceti.md

Relații cu mass-media
tel.: 022 251 364
e-mail: stela.iacob@anrceti.md

 

Linia telefonică de informare
și anticorupție: 080080080

 

Instituţii de stat ale R. Moldova

20 Iulie, 2024

ANRCETI lansează Comparatorul de oferte pentru serviciile de livrare a coletelor poștale

Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației anunță lansarea în premieră a ”Comparatorului de oferte pentru serviciile poștale. Pentru accesarea Comparatorului de oferte vizitați https://tarife.anrceti.md

Comparatorul de oferte este un instrument inovator pus la dispoziția utilizatorilor pentru informarea acestora privind tarifele aplicate de către furnizorii de servicii de livrare a coletelor poștale. Utilizatorii pot consulta tarifele aplicate pentru livrarea trimiterilor individuale de pe teritoriul Republicii Moldova și în statele membre ale Uniunii Europene.

Tarifele afișate în Comparatorul de oferte sunt prețuri publice, aplicabile din 1 ianuarie 2024, exprimate în MDL. Pentru conversia din EUR și USD, a fost utilizată rata de schimb stabilită de Banca Națională a Moldovei la data de 1 ianuarie 2024.

Prețul afișat de un furnizor pentru un serviciu de livrare de trimiteri/colete poștale poate include anumite condiții și restricții. Prin urmare, ANRCETI recomandă să contactați furnizorul pentru a obține informații despre tarifele actualizate pentru serviciile de livrare colete poștale.

Această inițiativă reprezintă un pas semnificativ în sectorul serviciilor poștale, contribuind la stimularea competitivității pieței prin furnizarea transparentă a informațiilor referitoare la tarifele practicate de furnizorii de servicii de livrare a coletelor poștale.

27 martie 2024

Ultima actualizare: 27/03/2024