Informaţie de contact

Adresa:
bd. Ştefan cel Mare, 134
MD-2012, Chişinău
Republica Moldova

Anticameră
tel.:  022 251 317
fax: 022 222 885
e-mail: office@anrceti.md

Relații cu mass-media
tel.: 022 251 364
e-mail: stela.iacob@anrceti.md

 

Linia telefonică de informare
și anticorupție: 080080080

 

Instituţii de stat ale R. Moldova

26 Februarie, 2024

Sergiu GAIBU - numit în funcția de director al ANRCETI

Astăzi, Prim-ministrul Dorin Recean a prezentat colectivului Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI) pe noul director al instituției – dl Sergiu Gaibu. Numit în funcție în cadrul ședinței Cabinetului de Miniștri din 19 aprilie, Sergiu Gaibu va conduce instituția pentru o perioadă de patru ani.

În cadrul întâlnirii cu angajații ANRCETI, Prim-ministrul a urat noului director mult succes în activitatea sa profesională, menționând că experiența sa vasta și profesionalismul vor contribui la consolidarea instituției și la creșterea productivității sectorului comunicațiilor electronice, un domeniu complex și important pentru economia țării.

În replică, Sergiu Gaibu a mulțumit Prim-ministrului pentru încrederea acordată, subliniind că va conta mult pe sprijinul echipei guvernamentale și a colectivului ANRCETI în exercitarea atribuțiilor sale în noua funcție. De asemenea, dumnealui a afirmat că va colabora activ cu toți jucătorii de pe piață și împreună cu echipa, va depune toate eforturile pentru ca instituția să-și aducă contribuția la procesul complex de aliniere la standardele Uniunii Europene.

ANRCETI este o instituție de reglementare și supraveghere în domeniul comunicațiilor electronice și poștale din Republica Moldova, având rolul de a asigura condiții concurențiale pe piața de comunicații electronice și de a proteja interesele utilizatorilor de servicii de comunicații electronice.

Ultima actualizare: 20/04/2023