Informaţie de contact

Adresa:
bd. Ştefan cel Mare, 134
MD-2012, Chişinău
Republica Moldova

Anticameră
tel.:  022 251 317
fax: 022 222 885
e-mail: office@anrceti.md

Relații cu mass-media
tel.: 022 251 364
e-mail: stela.iacob@anrceti.md

 

Linia telefonică de informare
și anticorupție: 080080080

 

Instituţii de stat ale R. Moldova

17 Aprilie, 2024

ANRCETI organizează o conferinţă de presă prilejuită de lansarea portabilităţii numerelor telefonice în R. Moldova

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) organizează marţi, 25 iunie, o conferinţă de presă prilejuită de apropiata lansare a serviciului de portabilitate a numerelor telefonice în reţelele mobile din R. Moldova, preconizată pentru 1 iulie 2013.

La conferinţă vor participa ministrul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, dl Pavel FILIP, directorul ANRCETI, dl Sergiu SÎTNIC, alte persoane cu funcţii de răspundere din cadrul ANRCETI, administratorul bazei de date centralizate pentru portabilitatea numerelor telefonice, reprezentanţi ai furnizorilor de reţele şi servicii publice de telefonie mobilă.

Responsabilii din cadrul ANRCETI vor prezenta beneficiile pe care le va aduce utilizatorilor de telefonie portabilitatea numerelor, impactul acestui serviciu asupra concurenţei de pe piaţa de telefonie mobilă, paşii pe care trebuie să-i facă doritorii de aşi porta numărul în reţeaua altui furnizor, iar reprezentanţii furnizorilor de telefonie mobilă vor demonstra jurnaliştilor rezultatul portării a câteva numerer de telefon şi vor efectua apeluri, cu utilizarea tonului distinctiv pentru numerele portate.

La conferinţă sunt invitaţi reprezentanţii mediilor de informare în masă, ai structurilor de stat şi neguvernamentale, alte persoane interesate.

Evenimentul se va desfăşura, cu începere de la ora 11.00, în incinta Ministerului Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, et. 4, sala de şedinţe (bd. Ştefan cel Mare 134).

24 iunie 2013

Ultima actualizare: 24/06/2013