Informaţie de contact

Adresa:
bd. Ştefan cel Mare, 134
MD-2012, Chişinău
Republica Moldova

Anticameră
tel.:  022 251 317
fax: 022 222 885
e-mail: office@anrceti.md

Relații cu mass-media
tel.: 022 251 364
e-mail: stela.iacob@anrceti.md

 

Linia telefonică de informare
și anticorupție: 080080080

 

Instituţii de stat ale R. Moldova

23 Aprilie, 2024

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Mondiale a Telecomunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale

Consiliul de Administraţie al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) adresează sincere felicitări angajaţilor Agenţiei, tuturor lucrătorilor din sectorul tehnologii informaţionale şi de comunicaţii (TIC), cu prilejul Zilei Mondiale a Telecomunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale care este marcată la 17 mai

Stimaţi colegi!

Statisticile din ultimii ani demonstrează că tehnologiile informaţionale şi de comunicaţii (TIC) au devenit una din forţele motrice ale dezvoltării socio-economice a ţării, ale creşterii durabile şi progresului societăţii noastre. Pe an ce trece TIC se transformă într-o necesitate vitală pentru toţi concetăţenii noştri, care se conving din propria experienţă că serviciile oferite de sectorul TIC le fac viaţa mai bună, munca mai uşoară, clipele de relaxare mai bogate. Toate acestea sunt un rezultat firesc al muncii asidue şi eforturilor susţinute ale lucrătorilor din sector, al dorinţei concetăţenilor noştri de a beneficia de serviciile TIC.

Consiliul de Administraţie al Agenţiei apreciază mult profesionalismul şi eforturile depuse de lucrătorii din domeniul TIC pentru edificarea unei societăţi informaţionale accesibile pentru toţi cetăţenii Republicii Moldova. Totodată, Consiliul dă asigurări că Agenţia va face tot ce depinde de ea pentru a asigura în continuare condiţii egale de activitate pentru toţi „jucătorii” de pe piaţa de comunicaţii electronice, a stimula concurenţa loială, a încuraja investiţiile şi promova inovaţiile, a proteja drepturile şi interesele legitime ale consumatorilor de servicii.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Telecomunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, adresăm sincere urări de bine şi sănătate tuturor lucrătorilor din sectorul TIC. Vă dorim succese, noi realizări, prosperitate şi multă satisfacţie de pe urma muncii pe care o faceţi întru binele concetăţenilor noştri.

17 mai 2011

Ultima actualizare: 17/05/2011