Informaţie de contact

Adresa:
bd. Ştefan cel Mare, 134
MD-2012, Chişinău
Republica Moldova

Anticameră
tel.:  022 251 317
fax: 022 222 885
e-mail: office@anrceti.md

Relații cu mass-media
tel.: 022 251 364
e-mail: stela.iacob@anrceti.md

 

Linia telefonică de informare
și anticorupție: 080080080

 

Instituţii de stat ale R. Moldova

23 Aprilie, 2024

Briefing prilejuit de încheierea proiectului de asistenţă tehnică oferit ANRCETI de către BERD

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI – www.anrceti.md) şi Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) organizează marţi, 4 octombrie, ora 15.00, un briefing la care vor fi prezentate rezultatele implementării proiectului de asistenţă tehnică „Dezvoltarea reglementărilor în comunicaţii” oferit ANRCETI de către BERD. Evenimentul va avea loc în sala de şedinţe şi protocol a ANRCETI, et. 5, biroul nr. 501 (bd. Ştefan cel Mare, 134, intrarea vis-a-vis de ULIM).

Briefingul va fi susţinut de Sergiu Sitnic, director al ANRCETI, Paul Moffatt, consilier superior în probleme juridice din cadrul BERD, şi William Burnfield, manager al proiectului nominalizat.

Proiectul a fost finanţat de BERD şi a durat doi ani. Implementarea acestuia a început în octombrie 2009. El a fost acordat de BERD la solicitarea Guvernului R. Moldova pentru a oferi ANRCETI asistenţă tehnică la implementarea Legii comunicaţiilor electronice şi armonizarea practicilor naţionale de reglementare a acestui domeniu cu normele şi standardele Uniunii Europene (UE).

Obiectivul principal al proiectului a constat în acordarea asistenţei necesare ANRCETI şi Guvernului R. Moldova pentru implementarea unui cadru de reglementare modern, transparent, previzibil şi favorabil pentru investitori în conformitate cu cerinţele UE în acest domeniu, precum şi pentru consolidarea capacităţilor instituţionale ale ANRCETI.

„Dezvoltarea reglementărilor în comunicaţii” este al doilea proiect de asistenţă tehnică de care a beneficiat autoritatea de reglementare a comunicaţiilor din R. Moldova. Primul proiect i-a fost oferit la etapa de constituire, în anii 2000 – 2002, de către Agenţia Statelor Unite ale Americii pentru Dezvoltare Internaţională (USAID).

3 octombrie 2011

Ultima actualizare: 3/10/2011