Informaţie de contact

Adresa:
bd. Ştefan cel Mare, 134
MD-2012, Chişinău
Republica Moldova

Anticameră
tel.:  022 251 317
fax: 022 222 885
e-mail: office@anrceti.md

Relații cu mass-media
tel.: 022 251 364
e-mail: stela.iacob@anrceti.md

 

Linia telefonică de informare
și anticorupție: 080080080

 

Instituţii de stat ale R. Moldova

22 Aprilie, 2024

ANRCETI aniversează împlinirea a 13 ani de activitate

La 17 august 2013 Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) aniversează împlinirea a 13 ani de activitate, perioadă în care, pe fondul liberalizării pieţei, autoritatea a acţionat pentru promovarea concurenţei, satisfacerea intereselor utilizatorilor şi stimularea investiţiilor eficiente în infrastructura de comunicaţii. De la înfiinţarea sa în anul 2000, ANRCETI a îndeplinit aceste obiective realizând mai multe măsuri şi acţiuni pentru remedierea problemelor concurenţiale de pe piaţă, lansarea tehnologiilor noi, implementarea portabilităţii numerelor, închiderea planului naţional de numerotare, protejarea intereselor utilizatorilor finali.

Cu această ocazie - împlinirea a 13 ani de la înfiinţarea ANRCETI, Consiliul de Administraţie adresează un mesaj de felicitare angajaţilor autorităţii de reglementare, partenerilor ei, tuturor celor care au lucrat şi continuă să contribuie la buna funcţionare a acesteia.

Stimaţi colegi!

În cei 13 ani de activitate ANRCETI a parcurs un drum complex, marcat de probleme, eşecuri, dar şi de rezultate notorii, cu impact benefic asupra dezvoltării pieţei de comunicaţii electronice, care i-au permis să acumuleze experienţa necesară pentru o autoritate de reglementare a unui sector specific, precum este sectorul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor (TIC). În aceşti ani ANRCETI a demonstrat că poate răspunde provocărilor timpului şi găsi acel mijloc de aur pentru a lua decizii judicioase care au contribuit în mod direct la dezvoltarea sectorului TIC şi indirect - la creşterea prestigiului acesteia pe plan naţional şi regional.

Rezultatele obţinute se datorează întregii echipe a ANRCETI, veteranilor ei, tuturor celor care acum 13 ani au pus umărul la crearea şi demararea activităţii acesteia. Un rol aparte în creşterea şi maturizarea echipei ANRCETI le-a revenit partenerilor de dezvoltare şi furnizorilor de comunicaţii electronice. Le adresăm tuturor mulţumiri pentru ajutorul acordat şi le spunem că mizăm în continuare pe susţinerea şi participarea lor plenară la activităţile ANRCETI.  

Primiţi, stimaţi colegi, sincerile noastre felicitări cu ocazia împlinirii a 13 ani de activitate a ANRCETI. Vă urăm mult succes, curaj şi inteligenţă în tot ceea ce faceţi pentru progresul pieţei de comunicaţii electronice şi satisfacerea intereselor consumatorilor de pe această piaţă. Vă dorim Dvs. şi celor ce Vă sunt dragi fericire, sănătate şi prosperitate.

Consiliul de Administraţie al ANRCETI

16 august 2013

Ultima actualizare: 16/08/2013