Informaţie de contact

Adresa:
bd. Ştefan cel Mare, 134
MD-2012, Chişinău
Republica Moldova

Anticameră
bir 503
tel.:  +373 22 25 13 17
fax: +373 22 22 28 85
e-mail: office@anrceti.md

Linia telefonică de informare
și anticorupție: 080080080

 

Particpant la concursul WebTop

24 Iulie, 2016

Abonare la RSS

Noutăţi

20.07.2016

Dezbateri publice privind proiectul Metodologiei de calcul a tarifelor maxime pentru exercitarea dreptului de acces pe proprietăţile publice și/sau de utilizare partajată a infrastructurii fizice

_anrceti.jpg

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) organizează vineri, 22 iulie, ora 10.00, dezbateri publice pe marginea proiectului (.pdf) Metodologiei de calcul a tarifelor maxime pentru exercitarea dreptului de acces pe proprietăţile publice şi/sau de utilizare partajată a infrastructurii fizice, proiect care a fost supus consultării publice pe pagina web oficială a ANRCETI în perioada 16 iunie – 6 iulie 2016. Ședința de dezbateri publice va avea loc în incinta ANRCETI (bd. Ştefan cel Mare, 134, et. 5, sala de şedinţe şi protocol).

Detalii
19.07.2016

ANRCETI a publicat pe pagina sa electronică o secţiune dedicată Legii privind accesul pe proprietăți

nou pe site.jpg

Pentru a veni în ajutorul furnizorilor de reţele publice de comunicaţii electronice, autorităţilor publice centrale și locale, proprietarilor de imobile, precum şi al deţinătorilor de elemente de infrastructură interesaţi, Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) a publicat pe pagina sa web oficială o secţiune dedicată Legii privind accesul pe proprietăți și utilizarea partajată a infrastructurii asociate rețelelor publice de comunicații electronice (în continuare - Legea nr.28/2016), care pune la dispoziția persoanelor interesate informații de bază, într-un limbaj accesibil, referitoare la dispozițiile legii și actele de reglementare emise de ANRCETI.

Detalii
18.07.2016

ANRCETI anunță ședința publică de aprobare a două proiecte de hotărâri ce vizează sectorul comunicațiilor poștale

DDSC_0427m.jpg

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) anunță pentru joi, 21 iulie 2016, ora 14.00, o şedinţă publică la care vor fi examinate şi supuse aprobării două proiecte de hotărâri ale Consiliului său de Administraţie: privind aprobarea proiectului (.pdf) Mecanismului de finanțare și compensare a costului net al furnizării serviciilor poștale din sfera serviciului poștal universal și a (.pdf) Instrucţiunii privind plata de reglementare şi monitorizare în domeniul comunicațiilor poștale. Şedinţa va avea loc în incinta ANRCETI (bd. Ştefan cel Mare, 134, et. 5, sala de şedinţe şi protocol).

Detalii
15.07.2016

Consultarea publică a proiectului unui nou Regulament privind activitatea de control desfășurată de către ANRCETI

surveym.jpg

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) a expus astăzi pe pagina sa de Internet, pentru consultare publică, proiectul (.pdf) Hotărârii Consiliului său de Administrație pentru aprobarea Regulamentului privind activitatea de control desfășurată de către ANRCETI și Analiza finală a impactului de reglementare (AIR) efectuată pentru acest document. Consultarea este anunțată după ce Grupul de lucru al Comisiei de Stat pentru reglementarea activității de întreprinzător a avizat pozitiv AIR preliminar la proiectul respectiv. Consultarea publică se va desfăşura până la 15 august 2016, aceasta fiind data limită de prezentare a recomandărilor pe marginea proiectului.

Detalii
12.07.2016

ANRCETI a publicat Contractul-tip de acces a furnizorilor de rețele publice de comunicații electronice pe proprietatea publică sau privată

ANRCETI.jpg

Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI) a publicat astăzi pe pagina sa web oficială Contractul-tip de acces pe proprietatea publică sau privată în vederea construirii (instalării), întreţinerii, demontării, înlocuirii, transferului sau retehnologizării reţelelor publice de comunicaţii electronice ori a elementelor de infrastructură necesare susţinerii acestora, conform atribuțiilor care îi revin potrivit Legii privind accesul pe proprietăți și utilizarea partajată a infrastructurii asociate rețelelor publice de comunicații electronice nr. 28 din 10.03.2016 (în continuare - Legea nr.28/2016).

Detalii

 

 

 
 
 

Calendar

 
 
 
 
 

Instituţii de stat ale R. Moldova