Informaţie de contact

Adresa:
bd. Ştefan cel Mare, 134
MD-2012, Chişinău
Republica Moldova

Anticameră
bir 503
tel.:  +373 22 25 13 17
fax: +373 22 22 28 85
e-mail: office@anrceti.md

Linia telefonică de informare
și anticorupție: 080080080

 

Instituţii de stat ale R. Moldova

22 Noiembrie, 2018

Abonare la RSS

Noutăţi

21.11.2018

ANRCETI participă la ședința plenară a Grupului reglementatorilor în domeniul comunicațiilor electronice din cadrul Parteneriatului Estic

eapereg.jpg

Directorul Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI), Octavian Rău, însoțit de un grup de specialiști din cadrul autorității, participă, la data de 21 noiembrie 2018, la ședința Plenară a Grupului reglementatorilor în domeniul comunicațiilor electronice din cadrul Parteneriatului Estic (EaPeReg). Evenimenul se desfășoară la Vilnius, Lituania, cu suportul Comisiei Europene (CE) și al Autorității de Reglementare în Comunicații (RRT) din această țară.

Detalii
21.11.2018

ANRCETI a publicat valorile parametrilor de calitate a serviciilor de comunicaţii electronice măsurate de furnizori în trimestrul III al anului 2018

quality250.jpg

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) a publicat astăzi pe pagina sa web oficială informaţiile privind valorile parametrilor de calitate a serviciilor de telefonie mobilă, telefonie fixă, acces la Internet și de televiziune contra plată, măsurați de furnizorii acestor servicii în trimestrul III al anului curent și Raportul ANRCETI privind rezultatele monitorizării parametrilor respectivi. Publicarea acestor date are scopul de a-i familiariza pe utilizatorii finali cu nivelul de calitate a serviciilor de comunicații electronice pe care aceştia le folosesc sau intenţionează să le achiziţioneze.

Detalii
20.11.2018

ANRCETI anunţă şedinţa publică de aprobare a două proiecte de hotărâri ale Consiliului de Administrație

DDSC_0427m.jpg

Consiliul de Administraţie al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) anunţă pentru vineri, 23 noiembrie 2018, ora 14.00, o şedinţă publică la care vor fi examinate şi supuse aprobării două proiecte de hotărâri ale Consiliului: 1) de modificare a Regulamentului (.pdf) privind identificarea și analiza piețelor relevante din domeniul comunicațiilor electronice și desemnarea furnizorilor de rețele și/sau servicii de comunicații electronice cu putere semnificativă pe aceste piețe și 2) de modificare a Procedurii (.pdf) de cesionare a licențelor de utilizare a resurselor limitate în scopul furnizării rețelelor și serviciilor publice de comunicații electronice. Şedinţa va avea loc în incinta ANRCETI (bd. Ştefan cel Mare, 134, et. 5, sala de şedinţe şi protocol).

Detalii
15.11.2018

ANRCETI anunță consultarea publică a proiectului listei de verificare în domeniul securității sănătății în muncă

surveym.jpg

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) a expus astăzi,15 noiembrie, pe pagina sa web oficială spre consultare publică proiectul (.pdf) listei de verificare în domeniul securității și sănătății în muncă. Consultarea publică se va desfăşura până la 26 noiembrie 2018, aceasta fiind data limită de prezentare a recomandărilor pe marginea proiectului respectiv.

Detalii
07.11.2018

La 15 noiembrie expiră termenul limită de prezentare de către furnizori a rapoartelor statistice pentru trimestrul III al anului 2018

atentiee.jpg

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) atenţionează furnizorii de reţele publice de comunicații electronice sau de servicii de comunicaţii electronice accesibile publicului asupra faptului că ei au obligaţia să prezinte ANRCETI, prin intermediul sistemului informațional „Raportare on-line”, până la data de 15 noiembrie 2018, rapoartele statistice pentru trimestrul III al anului 2018 privind evoluţia situaţiei pe segmentele de piaţă pe care activează. Această obligație este stabilită în Hotărârea Consiliului de Administrație al ANRCETI nr. 75 din 29.12.2015, prin care a fost modificată și completată Hotărârea Consiliului nr. 33 din 17.11.2011 cu privire la aprobarea formularelor rapoartelor statistice pentru furnizorii de reţele şi/sau servicii publice de comunicaţii electronice.

Detalii
02.11.2018

Directorul ANRCETI, Octavian RĂU participă la Conferința Plenipotențiară a UIT

sigleITU2.png

Săptămâna curentă, directorul Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI), Octavian Rău, participă în cadrul Delegației Republicii Moldova (RM) la Conferința Plenipotențiară a Uniunii Internaționale de Telecomunicații (UIT), care se desfășoară la Dubai în perioada 29.10.18 – 16.11.2018. Delegația RM este condusă de Vitalie Tarlev, Secretar de Stat la Ministerul Economiei și Infrastructurii.

Detalii
30.10.2018

Directorul ANRCETI a avut o întrevedere cu reprezentanții BERD

BERD.jpg

Directorul Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI), Octavian RĂU, s-a întâlnit, în după amiaza zilei de ieri, cu reprezentanți ai Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) în vederea identificării unor posibilități de cooperare cu BERD în domeniul comunicațiilor electronice. La întrevedere a participat și Vitalie TARLEV, Secretar de Stat la Ministerul Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova.

Detalii

 

 
 

 
 

 
 

Calendar