Informaţie de contact

Adresa:
bd. Ştefan cel Mare, 134
MD-2012, Chişinău
Republica Moldova

Anticameră
bir 503
tel.:  +373 22 25 13 17
fax: +373 22 22 28 85
e-mail: office@anrceti.md

Linia telefonică de informare
și anticorupție: 080080080

 

Particpant la concursul WebTop

27 August, 2016

Abonare la RSS

Noutăţi

25.08.2016

Creștere ușoară a veniturilor pe piața serviciilor de televiziune contra plată, în primul semestru al anului curent

TV.png

Datele statistice privind evoluţia pieţei serviciilor de televiziune (TV) furnizate contra plată (prin reţele cablu TV și IP TV ) în primul semestru al anului 2016, publicate astăzi pe pagina web oficială a Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI), atestă o creștere ușoară a veniturilor obținute din vânzarea acestor servicii pe fundalul diminuării numărului de abonați. Astfel, în jumătate de an, volumul total al vânzărilor serviciilor TV contra plată a crescut, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, cu 3,1 mil. lei (+4 %) și a însumat peste 78,3 mil.lei, iar numărul total de abonați a scăzut, față de finalul anului 2015, cu 6,7 mii (- 2,4 % ) și a alcătuit 268,6 mii.

Detalii
24.08.2016

Responsabili din cadrul ANRCETI au discutat cu experți din Republica Coreea aspecte privind securitatea rețelelor și serviciilor publice de comunicații electronice

ANRCETI.png

Șefii de subdiviziuni ale Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) în frunte cu directorul adjunct al acestea, Corneliu Jaloba, au avut astăzi, 24 august, o întâlnire cu delegația Institutului de Dezvoltare a Societății Informaționale din Republica Coreea, care se află într-o vizită de evaluare de patru zile la Chișinău, în cadrul unei misiuni consultative axate pe implementarea politicii de securitate cibernetică în țara noastră. Tot astăzi experții coreeni au avut întrevederi cu reprezentanți ai trei furnizori de servicii de comunicații electronice: Moldtelecom, Orange Moldova și Moldcell.

Detalii
23.08.2016

În primul semestru al anului, volumul total al vânzărilor de servicii de telefonie mobilă a scăzut cu 5,4%

tel mob.png

În primele șase luni ale anului curent, volumul total al vânzărilor de servicii de telefonie mobilă a scăzut, față de perioada corespunzătoare a anului trecut, cu 94,7 mil. lei (-5,4%) și a însumat peste 1 mld. 648, 3 mil. lei. Datele statistice despre evoluţia acestei pieţe, publicate astăzi pe pagina web oficială a Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI), arată că dinamica negativă a vânzărilor a fost cauzată de diminuarea numărului de utilizatori ai serviciilor de telefonie mobilă și a volumului traficului de voce generat de aceștia.

Detalii
17.08.2016

Mesaj de felicitare cu ocazia împlinirii a 16 ani de la înființarea ANRCETI

Site 16 ani ANRCETI m.png

La 17 august 2016 Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) aniversează împlinirea a 16 ani de activitate, perioadă în care echipa ANRCETI s-a străduit să se afirme ca un reglementator eficient al sectorului tehnologia informaţiei şi de comunicaţii (TIC). Cu ocazia acestei aniversări, directorul ANRCETI, Grigore Varanița, a adresat, în numele Consiliului de Administraţie, un mesaj de felicitare angajaţilor Agenției, partenerilor ei, tuturor celor care au lucrat şi continuă să contribuie la buna funcţionare a acesteia.

Detalii
09.08.2016

ANRCETI a postat pe pagina sa web oficială o secțiune nouă dedicată pieței serviciilor poștale

nou pe site.jpg

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) a postat astăzi pe pagina sa web oficială www.anrceti.md o secţiune nouă  Comunicații poștale, care include mai multe informații utile pentru utilizatorii serviciilor poștale, pentru antreprenorii care activează în acest sector și pentru cei care planifică să intre pe piața serviciilor poștale. ANRCETI a elaborat secţiunea dată în calitatea sa de autoritate abilitată prin Legea comunicațiilor poștale nr. 36 din 17.03.2016 (in continuare - Legea nr. 36/2016) cu funcțiile de reglementare și supraveghere a pieții serviciilor poștale.

Detalii

 

 

 
 
 

Calendar

 
 
 
 
 

Instituţii de stat ale R. Moldova