Informaţie de contact

Adresa:
bd. Ştefan cel Mare, 134
MD-2012, Chişinău
Republica Moldova

Anticameră
bir 503
tel.:  +373 22 25 13 17
fax: +373 22 22 28 85
e-mail: office@anrceti.md

Linia telefonică de informare
și anticorupție: 080080080

 

Particpant la concursul WebTop

01 Octombrie, 2016

Abonare la RSS

Noutăţi

27.09.2016

Ședința publică de examinare și aprobare a trei proiecte de hotărâri ale Consiliului de Administrație

DDSC_0427m.jpg

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) anunță pentru joi, 29 septembrie 2016, ora 14.00, o şedinţă publică la care vor fi examinate şi supuse aprobării trei proiecte de hotărâri ale Consiliului său de Administraţie: pentru aprobarea Metodologiei de repartizare a costurilor de producție pentru serviciile poștale rezervate și nerezervate, Metodologiei privind procedura de stabilire a tarifelor din sfera serviciului poștal universal și proiectul hotărârii cu privire la modificarea unor hotărâri ale Consiliului de Administrație. Şedinţa va avea loc în incinta ANRCETI (bd. Ştefan cel Mare, 134, et. 5, sala de şedinţe şi protocol).

Detalii
27.09.2016

ANRCETI anunță despre modificarea datelor bancare

ANRCETI.jpg

Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI) informează furnizorii de rețele și/sau servicii de comunicații electronice precum că, începînd cu 24 septembrie 2016 au fost modificate datele bancare ale ANRCETI după cum urmează:

Detalii
26.09.2016

ANRCETI participă la o conferință internațională axată pe probleme de reglementare a comunicațiilor radio

150_25_anniv.jpg

La invitația Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații din România (ANCOM), directorul Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI), Grigore Varanița, participă astăzi, 26 septembrie, la conferința internațională, organizată de ANCOM, cu tema: ”Noua paradigmă a comunicațiilor radio”. Evenimentul se desfășoară la București, sub semnul unei duble aniversări: 25 de ani de reglementare modernă a spectrului radio și 150 de ani de când România a devenit membru al Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor.

Detalii
23.09.2016

ANRCETI a stabilit cuantumul plăţilor de reglementare şi monitorizare a sectoarelor de comunicați electronice și comunicații poștale pentru anul 2017

monede.jpeg

Consiliul de Administraţie al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) a stabilit, prin hotărârile sale, pentru anul 2017, cuantumul plăţii de reglementare şi monitorizare în domeniul comunicațiilor electronice la nivelul de 0,3 la sută din volumul venitului provenit din activităţile desfășurate în acest sector și cuantumul plăţii de reglementare şi monitorizare în domeniul comunicațiilor poștale la nivel de 0,1% din venitul provenit din activităţile de furnizare a serviciilor poştale în anul 2016. Hotărârile respective au fost publicate astăzi, 23 septembrie, în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

Detalii
16.09.2016

Guvernul a numit un nou director adjunct al ANRCETI

_anrceti.jpg

Prin hotărârea sa nr. 1053 din 14 septembrie 2016, Guvernul l-a numit în funcția de director adjunct al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) pe Marian Pocaznoi, care a lucrat până la această dată în calitate de șef al Direcției monitorizare și control din cadrul ANRCETI. Marian Pocaznoi a fost numit în funcția respectivă pe un termen de patru ani. Hotărârea Guvernului a intrat în vigoare astăzi, 16 septembrie, odată cu publicarea în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

Detalii

 

 

 

 
 

 
 
 
 

Calendar

 
 
 
 
 

Instituţii de stat ale R. Moldova