Informaţie de contact

Adresa:
bd. Ştefan cel Mare, 134
MD-2012, Chişinău
Republica Moldova

Anticameră
bir 503
tel.:  +373 22 25 13 17
fax: +373 22 22 28 85
e-mail: office@anrceti.md

Linia telefonică de informare
și anticorupție: 080080080

 

21 Octombrie, 2016

Abonare la RSS

Noutăţi

21.10.2016

ANRCETI beneficiază de statutul de observator în Grupul Reglementatorilor Europeni în domeniul serviciilor poștale

ergp_wp.jpg

Săptămâna curentă, responsabili din cadrul Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI) au participat, pentru întâia oară, în calitate de observatori, la o întrunire a reprezentanților autorităților de reglementare din Grupul Reglementatorilor Europeni în domeniul serviciilor poștale (ERGP) care a avut loc la Bruxelles. Anterior, ERGP i-a acordat ANRCETI statut de observator.

Detalii
20.10.2016

ANRCETI participă la o conferință regională dedicată investițiilor în rețele și servicii în bandă largă

BERD.jpg

La invitația Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), directorul Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI), Grigore Varanița, participă, în perioada 20-21 octombrie 2016, la Conferința regională privind investițiile în rețele și servicii în bandă largă (broadband). Evenimentul este organizat de BERD și se desfășoară la Atena, Grecia.

Detalii
12.10.2016

Până la 20 octombrie, furnizorii de comunicații electronice vor prezenta ANRCETI valorile măsurate ale parametrilor de calitate a serviciilor în trimestrul III al anului 2016

quality250.jpg

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) amintește furnizorilor de servicii publice de comunicaţii electronice despre faptul că ei trebuie să prezinte ANRCETI, până la 20 octombrie 2016, informaţia despre valorile parametrilor de calitate, măsurate în trimestrul III al anului 2016, pentru patru tipuri de servicii: telefonie fixă, acces la Internet, telefonie mobilă și televiziune. Obligația respectivă este stipulată în Hotărârea Consiliului de Administraţie al ANRCETI nr. 278 din 17.11.2009 privind stabilirea parametrilor de calitate pentru serviciile publice de comunicaţii electronice, ulterior modificată și completată prin Hotărârea Consiliului nr. 68 din 12.11.2015.

Detalii
10.10.2016

ANRCETI participă la trei evenimente organizate de Grupul reglementatorilor în domeniul comunicațiilor electronice din țările Parteneriatului Estic

eapereg_6[1].jpg

O echipă de specialiști ai Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI) participă, în perioada 10-13 octombrie 2016, la ședințele a două grupuri de experți și la un seminar organizate de Grupul reglementatorilor în domeniul comunicațiilor electronice din țările Parteneriatului Estic (EaPeReg), evenimente care se desfășoară la Kiev, Ukraina.

Detalii
07.10.2016

Au fost publicate două metodologii ce vizează reglementarea activității furnizorului serviciului poștal universal

jur_6.jpg

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) anunță că astăzi, 7 octombrie 2016, odată cu publicarea în Monitorul Oficial al Republicii Moldova, au intrat în vigoare două hotărâri ale Consiliului său de Administraţie: cu privire la aprobarea Metodologiei de repartizare a costurilor de producție pentru servicii poștale rezervate și nerezervate și a Metodologiei de stabilire a tarifelor pentru serviciile poștale din sfera serviciului poștal universal. Ambele metodologii pot fi consultate pe pagina web oficială a ANRCETI, secțiunea Legislație/Hotărâri ale Consiliului de Administrație.

Detalii

 

 
 

 
 

 
 
 
 

Calendar

 
 
 
 
 

Instituţii de stat ale R. Moldova