Informaţie de contact

Adresa:
bd. Ştefan cel Mare, 134
MD-2012, Chişinău
Republica Moldova

Anticameră
bir 503
tel.:  +373 22 25 13 17
fax: +373 22 22 28 85
e-mail: office@anrceti.md

Linia telefonică de informare
și anticorupție: 080080080

 

Instituţii de stat ale R. Moldova

24 Iunie, 2021

Mesajul de felicitare al Directorului ANRCETI cu ocazia Zilei Mondiale a Telecomunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale

Directorul Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI), Octavian RĂU, a adresat astăzi, în numele Consiliului de Administraţie al ANRCETI, un mesaj de felicitare angajaţilor ANRCETI, tuturor lucrătorilor din sectorul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor (TIC) din țara noastră cu ocazia Zilei Mondiale a Telecomunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

Stimaţi colegi,

Astăzi, 17 mai, întreaga lume marchează Ziua Mondială a Telecomunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, dată când mai bine de 155 de ani în urmă (1865) a fost creată Uniunea Internațională a Telecomunicațiilor (UIT) și a fost semnată prima Convenție Internațională a Telegrafului.

Sectorul TIC în Republica Moldova este unul dintre principalii promotori ai schimbărilor în societate şi mediul de afaceri şi ocupă un rol important în viaţa oamenilor, oferind accesibilitate și facilitate. Aceasta se datorează muncii depuse de angajații care activează în acest sector, contribuind în mod direct la edificarea unei societăți informaționale accesibile pentru toți cetățenii țării.

Cu acest prilej, în numele Consiliului de Aministrație al ANRCETI, Vă aduc sincere felicitări și urări de bine, Vă doresc mult succes, perseverenţă, şi mari realizări în activitatea Dvs. pe care o faceţi întru binele oamenilor şi întregii ţări.

Cu deosebit respect,

Octavian RĂU, Director al ANRCETI

17 mai 2021

Ultima actualizare: 17/05/2021