Informaţie de contact

Adresa:
bd. Ştefan cel Mare, 134
MD-2012, Chişinău
Republica Moldova

Anticameră
bir 503
tel.:  +373 22 25 13 17
fax: +373 22 22 28 85
e-mail: office@anrceti.md

Linia telefonică de informare
și anticorupție: 080080080

Linia specială pentru comunicarea
accidentelor de muncă: 080080099

 

 

Instituţii de stat ale R. Moldova

16 Iulie, 2019

ANRCETI studiază aspecte privind сondițiile de acordare a licențelor, alocarea spectrului de frecvențe radio și calitatea serviciilor mobile, inclusiv a celor în bandă largă

Versiune pentru tiparVersiune pentru tipar

În perioada 29-30 noiembrie 2018, un grup de specialiști din cadrul Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI) participă la un atelier de lucru organizat la Chișinău în cadrul misiunii de experți a programului de asistență tehnică și schimb de informații TAIEX cu tema: Condiții de licență și calitatea serviciilor mobile și a serviciilor în bandă largă. La eveniment participă și specialiști din cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii, dar și din cadrul IP ”Serviciul Național de Management al Frecvențelor Radio”. Atelierul de lucru este susținut de doi experți în comunicații electronice din cadrul Agenției pentru Rețele și Servicii de Comunicații Electronice din Slovenia (AKOS).

Experții vor împărtăși cunoștințele, experiența lor, dar și cele mai bune practici privind condițiile de acordare a licențelor pentru serviciile mobile, monitorizarea obligațiilor impuse, proceduri de licitație privind atribuirea spectrului de frecvențe radio etc.

Acesta este al doilea atelier de lucru desfășurat anul curent în cadrul programului de asistență tehnică și schimb de informații TAIEX oferit ANRCETI de către Comisia Europeană (CE). Până în prezent, ANRCETI a beneficiat de zece proiecte de asistență tehnică TAIEX, axate pe teme de actualitate în domeniul comunicațiilor electronice și poștale.

Programul TAIEX este un instrument de asistență tehnică și de schimb de informații al CE, care sprijină autoritățile în vederea transpunerii și aplicării legislației Uniunii Europene (UE) în statele beneficiare. Acest program asigură consilierea specialiștilor din țările beneficiare prin asistență oferită de către experți din țările UE.

Album Foto

30 noiembrie 2018

Ultima actualizare: 30/11/2018