Informaţie de contact

Adresa:
bd. Ştefan cel Mare, 134
MD-2012, Chişinău
Republica Moldova

Anticameră
tel.:  022 251 317
fax: 022 222 885
e-mail: office@anrceti.md

Relații cu mass-media
tel.: 022 251 364
e-mail: stela.iacob@anrceti.md

 

Linia telefonică de informare
și anticorupție: 080080080

 

Instituţii de stat ale R. Moldova

28 Ianuarie, 2023

ANRCETI participă la un seminar regional în probleme de reglementare a pieţei de comunicaţii mobile

Reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) participă, în perioada 22 - 23 aprilie, la un seminar regional dedicat problemelor de reglementare a sectorului de comunicaţii mobile, care se desfăşoară la Erevan (Armenia). La seminar iau parte reprezentaţi ai structurilor guvernamentale şi autorităţilor de reglementare a sectorului tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor (TIC) din ţările CSI.

Seminarul este organizat de Şcoala de comunicaţii Annenberg a Universităţii Pensilvania din SUA, organizaţia infoDev a grupului Băncii Mondiale şi Fondul Enterprise Incubator. Obiectivul principal al acestei reuniuni constă în acordarea asistenţei pentru eficientizarea politicilor de reglementare a sectorului TIC din ţările CSI şi integrarea strategiilor de dezvoltare TIC în planurile de dezvoltare a economiilor naţionale.

Principalele subiecte de discuţii incluse în agenda seminarului sunt următoarele: crearea unei pieţe competitive de comunicaţii mobile, principiile şi măsurile de reglementare a reţelelor mobile în bandă largă, gestionarea spectrului de frecvenţe radio, dezvoltarea eco-sistemelor inovaţionale mobile.

22 aprilie 2013

Ultima actualizare: 22/04/2013