Informaţie de contact

Adresa:
bd. Ştefan cel Mare, 134
MD-2012, Chişinău
Republica Moldova

Anticameră
tel.:  022 251 317
fax: 022 222 885
e-mail: office@anrceti.md

Relații cu mass-media
tel.: 022 251 364
e-mail: stela.iacob@anrceti.md

 

Linia telefonică de informare
și anticorupție: 080080080

 

Instituţii de stat ale R. Moldova

30 Noiembrie, 2023

Mesajul de felicitare al Directorului ANRCETI cu ocazia Zilei Mondiale a Telecomunicațiilor și a Societății Informaționale

Directorul Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI), Octavian RĂU, adresează un mesaj de felicitare angajaților ANRCETI, tuturor celor ce activează în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC) din țara noastră cu prilejul Zilei Mondiale a Telecomunicațiilor și a Societății Informaționale.

Stimați colegi

În fiecare an, începând cu 1969, sărbătorim cu toții Ziua Mondială a Telecomunicațiilor și a Societății Informaționale, care marchează crearea Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor (UIT) la 17 mai 1865, când a fost semnată la Paris prima Convenție Internațională a Telegrafului.

Anul acesta, tema Zilei Mondiale a Telecomunicațiilor și a Societății Informaționale este ”Conectivitatea 2030: utilizarea TIC pentru Obiectivele de dezvoltare durabilă”, subiect care va permite membrilor UIT să reflecte asupra progreselor TIC în tranziția la o dezvoltare durabilă și să identifice soluții specifice bazate pe tehnologii informaționale și comunicații pentru încurajarea durabilității economice.

Dezvoltarea sectorului TIC din Republica Moldova a cunoscut o evoluție ascendentă în ultimii ani, devenind un sector de o importanță majoră pentru economia națională. Serviciile care fac parte din acest sector au devenit o necesitate vitală pentru noi toți, oferind accesibilitate și facilitate în munca noastră de zi cu zi. Oportunitățile oferite de sectorul TIC se datorează celor ce activează în acest domeniu.

Cu această ocazie îmi exprim respectul pentru efortul și profesionalismul depus de fiecare din voi întru dezvoltarea acestor sectoare.Vă doresc sănătate, realizări frumoase și activități prospere în dezvoltarea tehnologiilor informației și comunicațiilor din Republica Moldova.

Cu alese sentimente

Octavian RĂU

Director al ANRCETI

Ultima actualizare: 17/05/2020