Informaţie de contact

Adresa:
bd. Ştefan cel Mare, 134
MD-2012, Chişinău
Republica Moldova

Anticameră
bir 503
tel.:  +373 22 25 13 17
fax: +373 22 22 28 85
e-mail: office@anrceti.md

Linia telefonică de informare
și anticorupție: 080080080

Linia specială pentru comunicarea
accidentelor de muncă: 080080099

 

 

Instituţii de stat ale R. Moldova

19 Iulie, 2019

Specialiştii ANRCETI studiază aspecte privind reglementarea costurilor serviciilor poștale și accesul la rețeaua furnizorului Serviciului Poștal Universal

Versiune pentru tiparVersiune pentru tipar

În perioada 7-8 februarie curent, Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI), găzduieşte atelierul de lucru cu tema: „Costurile serviciilor poștale și accesul la rețeaua furnizorului Serviciului Poștal Universal”. La eveniment participă specialiști din cadrul ANRCETI, precum și din cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii.

Atelierul de lucru este oferit de către Comisia Europeană (CE), prin intermediul programului de asistență tehnică și schimb de informații TAIEX şi este susținut de doi experți în comunicații electronice şi poştale din cadrul Autorității de Reglementare pentru Radiodifuziune și Telecomunicații din Austria (RTR) și din cadrul Autorității de Reglementare în Comunicaţii din Lituania (RRT).

Experții vor împărtăși cunoștințele şi experiența lor în domeniul reglementării serviciilor poştale, dar și cele mai bune politici și strategii aplicate la stabilirea costurilor pentru serviciile poștale și asigurarea accesului la rețeaua furnizorului serviciului poștal universal.

Acesta este primul atelier de lucru, desfășurat anul acesta, în cadrul programului de asistență tehnică și schimb de informații TAIEX. Până la finele anului 2019ANRCETI are planificate încă trei ateliere de lucru , care vor fi axate pe teme de actualitate în domeniul comunicațiilor electronice și poștale.

Programul TAIEX este un instrument de asistență tehnică și de schimb de informații al CE, care sprijină autoritățile în vederea transpunerii și aplicării legislației Uniunii Europene (UE), în statele beneficiare. Acest program asigură consilierea specialiștilor din țările beneficiare prin asistență oferită de către experți din țările UE

 7 februarie 2019

Informaţie prezentată de: Serviciul Relaţii Publice şi Protocol al ANRCETI
Ultima actualizare: 8/02/2019